Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün yeni binası gezen AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, " Bu yeni hizmet binası Yalova çiftçisine verilen tarımsal hizmetlerin önemli derecede artmasına imkan sağlayacaktır" dedi.
Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün yeni binasına ziyarette bulunan Ak Parti il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak bina hakkında ilgililerden bilgi aldı.
Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Öztabak, "Bodrum dahil 5 kat üzerine yapılan ve 4.500 metre kare inşaat alanı olan hizmet binasında 80 kişilik konferans salonu ve fuaye alanı, 100 kişilik yemekhane ve 70 adet personel çalışma ofisi bulunmaktadır. Bu yeni hizmet binası Yalova çiftçisine verilen tarımsal hizmetlerin önemli derecede artmasına imkan sağlayacaktır" dedi.
Yalova’nın alt yapı ve ulaşım sorunları yanında kamu kurumlarının ihtiyaçlarını giderebilmesi için de gece gündüz çalıştıklarını açıklayan Öztabak, "Kısa bir sürede bitirilerek Yalova Çiftçimizin hizmetine sunulan bu bina buna örnektir" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim