İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, kıdem alan müdürlerin terfi töreninde yaptığı konuşmada, yeni rütbelerin Emniyet personeline hayırlı olmasını dileyerek, “Her rütbe yeni görevler ve yeni sınavlar demektir. Emniyet Teşkilatımız, her kademesiyle toplumun güven ve huzuru için büyük çaba sarfetmektedir” diye konuştu. Terfi töreninde kıdem alan isimlere İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Hikmet Yalçın ve Mustafa Akdağ’la birlikte 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek başka bir ilde görev alacak olan İbrahim Bilgin taktı.

 

24 isim terfi aldı

 

Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen terfi törenine Emniyet Müdürleri eşleriyle birlikte katıldı. Düzenlenen törende, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden İbrahim Bilgin,  2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Ayhan Üğüden, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Celil Cepli, Reşat Beceren, Şerefetun Bulun, Murat Sayıoğlu, Ahmet Güler, İdris Daştan, Zekeriya Yeniyol, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Yakup Eker, Cemil Kocabaş, Şahin Pehlivan, Fatih Kuş, Levent Durmaz, Sadık Elden, Hasan Keskin, Alaaddin Tunçbilek, Ümit Tokat, Togan Çetin, Kenan Yılmaz’a, Emniyet Amirliği’ne terfi eden Süleyman Polat ve Ertuğrul Bitmez’e ve Başkomiserliğe terfi eden Zekeriya Şahin’e apoletleri takıldı. 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak başka bir ilde görev yapacak olan İbrahim Bilgin’e de Akyıldız tarafından plaket verildi.

 

“Gurur duyulacak mutlu günlerimizden biri”

 

Yeni rütbelerin emniyet personeline hayırlı olması temennisinde bulunan İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, “Hepimiz açısında gurur duyulacak mutlu günlerimizden bir tanesini yaşıyoruz. Her rütbe yeni bir hayat, yeni görevler ve yeni sınavlar demektir. Terfi alan personellerimiz üst kademe yöneticiliğe ve 1’nci sınıf emniyet müdürlüğüne doğru ilerliyorlar. Bu anlamda teşkilat olarak hizmet etmeye devam edeceğiz ve bunun mutluluğunu yaşayacağız. Yeni rütbelere terfi etmek, adım adım Türk Kamu Yönetiminde hiyerarşik bir şekilde üst basamaklara çıkmak demektir. Türk milleti, polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Polis teşkilatımız da milletimizin duyduğu bu güveni korumak ve milletimize en iyi hizmeti vermek için gayret etmektedir. Emniyet teşkilatımız, her kademesiyle toplumun güven ve huzuru için büyük bir çaba sarf etmektedir” dedi.

Editör: TE Bilişim