Geçtiğimiz günlerde Hastane önünde bir grubun kavgasına müdahale etmek isterken kavga eden şahıslardan birisinin silahından çıkan kurşunla yüzünden yaralanan polis memurunun sağlık durumu iyiye gidiyor.
Yalova Devlet Hastanesi bahçesinde bazıları alkollü olan bir grubun kendi aralarında başlayan kavgayı fark ederek gruba müdahale etmek isteyen Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Hacı Eroğlu gruptaki bir şahsın ruhsatsız silahından çıkan kurşunla yüzünden yaralanmıştı. Mermi polis memurunun yüz kısmını sıyırıp geçerken elmacık kemiğinde ise kırılma meydana gelmişti. Yaralanması sonrasında hemen yoğun bakıma alınan ve tedavisine başlanan polis memuru, kısa sürede iyileşmeye başladı. Durumu her geçen gün iyileşen Hacı Eroğlu adlı polisin tedavisinin tamamlanması sonrasında taburcu edileceği ve yeniden görevine döneceği öğrenildi.
Demirel ve Öztabak şifa diledi
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve AK parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de yaralı polisi hastanede ziyaret ettiler. Yaralı polis memuru Hacı Eroğlu ile sohbet eden Öztabak ve Demirel polise şifalar dilediler. Yaralı polis ise ziyaretlerinden dolayı Öztabak ve Demirel’e teşekkür etti.
Salman’dan ziyaret
Yaralı polisi tedavi gördüğü hastanede sevenleri de yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Yalova Belediye Başkanı Salman da polisi ziyaret etti. Yaralı polis memuruna acil şifa dileyen Salman, “Suç oranının en az olduğu kentimizde halkımızın huzur ve güvenliği için görev yapan kolluk güçlerimizin bu tarz olaylara maruz kalması bizi derinden yaralıyor. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle ülkemizin bekası için görev yapan tüm polis ve askerlerimize rabbim yoldaş olsun" dedi

4 kişi tutuklandı
Öte yandan İki grup arasında dün çıkan kavgayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 9 kişiden 2'si işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı, 7'si adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 7 kişiden aralarında Sadık G'nin de bulunduğu 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Editör: TE Bilişim