Şehit polislerimize rahmet dileyen ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümünü kutlayan Yalova Belediye Başkan Vekili Hikmet Yavuz;

“Polisimiz, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatımızın önemli görevlerinden birisi de çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi olan insanlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşamalarını sağlamaktır.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Haftası'nı kutluyor, bu vesileyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum."

Editör: TE Bilişim