Yalova Üniversitesi  Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret ederek Termal Meslek Yüksek Okulu ve burada süren çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik Yalova Üniversitesi  Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ve Termal Meslek Yüksek Okulu yetkililerini makamında konuk etti. Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım'ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Atik, "Uzun süreler boyunca atıl durumda bekletilen Rehabilitasyon merkezi, Yalova Üniversitesi'ne devredildikten sonra kısa süre içerisinde bir eğitim yuvasına dönüştü. Bizler akademik eğitimin bu ülkenin geleceğinin şekillenmesinde, ülkemizin 2023 hedeflerine yürümesinde ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan Termal Meslek Yüksek Okulu'nun çalışmalarıyla da gurur duyuyoruz. Buradan yetişen gençlerimizin gelecekte ülkemizin önemli kademelerinde yer almalarından da büyük bir mutluluk duyarız" dedi.
Yalova Üniversitesi  Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ise Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Yıldırım, "Belediye başkanımız Termal Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşunun her aşamasında her zaman yanımızda yer aldı. Desteklerini her zaman hissettik. Kendisini bir eğitim hamisi olarak kabul ediyor bundan sonra da bizlere olan desteğinin süreceğini düşünüyoruz" diye konuştu.
Yalova Üniversitesi  Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ve Termal Meslek Yüksek Okulu yetkilileri okulun halen kullanılamayan bölümlerinde süren çalışmalar ve eğitim öğretim aşaması ile ilgili Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e bilgiler de aktardılar. 

Editör: TE Bilişim