Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’da son günlerde yaşanan uyuşturucu vakalarından dolayı Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan roman vatandaşlarının da rahatsızlık duyduğunu belirtti.
Yalova Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda  gündem dışı konularda da açıklama yapan Başkan Salman, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan roman vatandaşlarının hepsini uyuşturucu ile bağdaştırmanın yanlış olduğunu belirtti. Başkan Salman; “Mahalleyi her ziyaret ettiğimde burada yaşamlarını sürdüren roman vatandaşlarımız da bu uyuşturucu illetinden şikayetçi olduklarını bana söylüyorlar” dedi.
Sözlerine şöyle devam eden Başkan Salman; “Bağlarbaşı Mahallesinde yetişen ve büyüyen biriyim. Bu mahalleyi çok iyi biliyorum. İlimizde son günlerde artan bonzai illetinden dolayı bu mahallemizde yaşayan roman vatandaşlarımızda bu durumdan şikayetçiler. Bir kişinin yaptığı pisliği tüm fertlere ya da bir topluma yüklemek yanlış olur. Zaten bu mahallede yaşayan kardeşlerimizi benim kadar sizlerde tanıyor ve biliyorsunuz. Mahalle ziyaretine her gittiğimde mutlaka bir vatandaş ara sokağa beni çağırıp bu uyuşturucu illetinden dolayı şikayetlerini dile getiriyorlar ve tüm roman vatandaşlara yüklenmesinden üzüntü duyduklarını söylüyorlar. Mahallede bunla mücadele eden birçok dostumuz ve arkadaşımız var. Onların bu mücadelesini de ayrıca kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim