Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 1982 yılında taraftarlarına kapılarını açan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadının tarihindeki ilk nikahı kıyan kişi olarak tarihe geçti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılan nikah merasimiyle Duygu ve Engin çifti hayatlarını birleştirdiler.
3 Kasım’da oynanan Fenerbahçe - Manchester United maçında tanışan Duygu Karaaslan ve Engin Can çifti, nikahlarını 14 Şubat’ta Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında kıymak istediler. Bu dileklerini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile paylaşan çift, bu konuda destek istedi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşen Başkan Salman, nikahın statta kıyılabilmesi için onay aldı. 35 yıllık tarihinde ilk kez bir nikah merasimine ev sahipliği yapan Şükrü Saraçoğlu Stadında düzenlenen törenle Duygu ve Engin Can çifti hayatlarını birleştirdiler. Çiftin nikah şahitliğini Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Başkan Salman’ın eşi Dilek Salman ve çiftin yakınları yaptı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da gönül verdiği Fenerbahçe Kulübü tarihine statta ilk nikahı kıyan Belediye Başkanı olarak geçmiş oldu.
Duygu ve Engin’e ömür boyu mutluklar dileyen Başkan Salman; “Fenerbahçe’ye ve birbirlerine sevdalı kardeşlerimin bu taleplerini değerli büyüğüm Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile paylaşarak bu konuda müsaade istedim. Bizleri ve genç kardeşlerimi kırmayarak bu konuda bize izin verdiler. Duygu ve Engin’in bu statta başlayan aşklarını yine bu statta hayatlarını birleştirerek ölümsüzleştirdik. Üç sevgilinin bir araya geldiği ve iki gencin hayatını birleştirdiği 14 Şubat 2017 kulübünde tarihine geçmiş oldu. Aynı şekilde bende renklerine gönül verdiğim kulübümün tarihinde yer aldım. Başkanımız Aziz Yıldırım’a ve Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ağabeyime bu güzel anın gerçekleşmesine vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

    

Editör: TE Bilişim