Hüseyin Şanverdi, Yalova’ya gelerek ziyaretlerde bulundu. AK Parti Hatay Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hüseyin Şanverdi, Çiftlikköy, Çınarcık, Altınova ve Termal ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

ÇİFTLİKKÖY

AK Parti Hatay Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hüseyin Şanverdi, Çiftlikköy Belediyesini ziyaret etti. AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve İlçe Başkanı Fettah Engin’de ziyarete iştirak ettiler. Şanverdi’ye 2014-2020 yılları arasında gerçekleştirilen hizmetleri ve önümüzdeki senelerde gerçekleştirilecek projeler sunuldu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Çiftlikköy’de hayata geçirilen hizmetleri takdirle karşılayan ve yeni projeler için desteklerinin her zaman bizimle birlikte olacağının sözünü veren kıymetli Milletvekilimiz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Şanverdi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

ÇINARCIK

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Belediye Başkan Vekili Nizamettin Balkaya ve Meclis Üyesi Mehmet Emin Oruçli’de hazır bulundu. Milletvekili Şanverdi ve Başkan Numan Soyer, Çınarcık ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler. Sohbetten sonra Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’ye, Yalova'nın bir değeri olan ve Coğrafi İşaretle de tescillenen “Çınarcık İşi” tepsi hediye edildi.

ALTINOVA

AK Parti Hatay Milletvekili ve Yalova İl Koordinatörü Hüseyin Şanverdi, Altınova Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte Altınova’ya gelen AK Parti Hatay Milletvekili ve Yalova İl Koordinatörü Hüseyin Şanverdi, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı tarafından karşılandı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Şanverdi, yapımı gerçekleştirilen ve devam eden projeler nedeniyle Başkan Oral’ı kutladı. Başkan Oral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Şanverdi’ye teşekkür etti. Milletvekili Şanverdi ve beraberindekiler, Altınova Belediyesi ziyaretinin ardından AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Genel Kurulu’na katıldılar.

TERMAL

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile Termal Belediye Başkanımız Hüseyin Sinan Acar’ ı makamında ziyarette bulundu. Ak Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar ve Ak Parti Termal Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emir Kaş’ında katıldığı ziyarette, Belediye Başkanımız H.Sinan Acar, Termal ve ülke gündemine dair yapılan görüşmenin ardından Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi’ ye Tarihi ve Çevresiyle Yalova Termal Kaplıcaları isimli kitabı ve ilçemize ait yöresel ürünlerimizin bulunduğu hediyeyi takdim etti. Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi’ ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim