Ayrıldığı eşi Seda Camgöz'ü sokak ortasında 10 yerinden bıçaklayarak öldüren eski eşi Bülent Diler'in yargılanmasında mahkeme kararını verdi. Mahkeme Heyeti sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.  Sanık Bülent Diler ise cezanın açıklanması sonrasında göz yaşlarına boğularak, "Pişmanım" dedi. 
6 Mayıs 2015 tarihinde Sefabey Caddesi üzerinde eski eşi Seda Camgöz'le tartıştıktan sonra 10 yerinden bıçaklayarak eski eşini öldüren Bülent Diler'in son duruşmasında mahkeme heyeti kararını verdi.  Davacı Hüseyin Camgöz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatları Bülent Diler'in tasarlayarak canavarca hislerle ve eziyet çektirerek öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep ettiler. Sanık avukatı Ruşen Aslan ise 18 sayfalık bir savunma yaparak olayda ağır tahrik bulunduğunu dile getirdi. Sanık avukatı Ruşen Aslan, "Müvekkilim Bülent Diler canavarca hislerle değil ağır tahrikle cinayet işlemiştir. Olay Seda Camgöz'ün müvekkilim Bülent Diler'e çocuklarını göstermemesi nedeniyle gerçekleşmiştir" savunmasında bulundu. 
Sanık avukatı müvekkili Bülent Diler'in cezai ehliyetinin anlaşılıp anlaşılmaması için Ankara ya da İstanbul'daki bir üniversitenin psikiyatri bölümüne gönderilmesini, cezasında da indirime gidilmesini talep etti. 
Mahkeme hayati ise son sözü sanık Bülent Diler'e verdi. Diler, "Çocuklarımdan, kendi ailemden, eşimin ailesinden özür diliyorum. Orada Seda'nın babası dahil hiç kimse benim kadar üzgün değil. Zira çocuklarımı anasız babasız bırakan benim. Bana verilecek her cezaya razıyım" dedi. 
Ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti sanık avukatı Ruşen Aslanın taleplerinin reddine, sanık Bülent Diler'in hiç bir indirim yapılmadan müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 
Mahkeme çıkışında baba Hüseyin Camgöz basına hiç bir açıklama yapmazken Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri ise verilen kararın diğer kadın cinayetleri için de emsal teşkil etmesini istediler. 
Editör: TE Bilişim