Belediye Encümeni’nden çıkan karar doğrultusunda, Eski Bursa Caddesi’nde Armağan Sokak girişinde bulunan iki katlı metruk binanın yıkım işlemi yapıldı. Zabıta Müdürlüğü memurlarının nezaret ettiği yıkım, taşeron firma tarafından gerçekleştirildi.

Saatler süren yıkım sırasında İtfaiye aracından da binadan çıkan molozların çevreye toz kaldırmasını önlemek amacıyla su sıkıldı. Mahallede yoğun olarak yaşanan roman vatandaşlar ise yıkıma büyük ilgi gösterdi. Metruk binanın çevresine toplanan onlarca kişi, yıkımı baştan sonra büyük bir ilgiyle izledi, çocuklar ise kendileri için farklı bir eğlenceye katılmanın coşkusu içinde, yıkım mahallindeydi.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi, yıkımın binanın çok eski ve artık kendiliğinden yıkılabilecek durumda olması nedeniyle yapıldığını belirtti. Binada kalan tek kişinin de artık vefat etmiş olması ve çok sayıda hisse sahibine ulaşılmaması nedeniyle alınan yıkım kararının uygulandığını belirten yetkililer, yıkımın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

 

Editör: TE Bilişim