Yalova Belediyesi su altyapısında gerçekleştirilecek olan bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ilin bazı noktalarında saat 09:00 / 14:00 saatleri arasında su kesintisi gerçekleştirecek.
Yalova'da bazı noktalarda bugün 5 saat boyunca su kesintisi yapılacak. Yalova Belediyesi il merkezindeki su ishale hatlarında bakım ve onarım gerçekleştirileceğinden dolayı bu kesintinin yapılmasına gerek duyulduğunu dile getirerek vatandaşları uyardı.
Su depolamayın
Su kesintisinin uzun süreli olmadığını vurgulayan belediye yetkilileri, "Su kesintisi yapılacağı zamanlarda vatandaşlar su depolamaya başlıyor. Bu da su sarfiyatında ciddi bir patlama yaşanmasına neden oluyor. Su kesintisi bittiğinde de depolanan bu sular kullanılamadığı için dökülmek zorunda kalınıyor. Su kesintisi kısa süreli olacağından dolayı vatandaşlarımızın su israfı yaşanmaması amacıyla su depolamamalarını rica ediyoruz" dediler.
Kesinti şuralarda olacak
Su kesintisinin olacağı yerler ise şu şekilde belirtildi, "
Fatih Caddesi Ziya Paşa Sokak ile Cumhuriyet Caddesi arası. Donanma Sokak, Özkartal Sokak, Timurtaş Sokak, Zambak Sokak, Rauf Orbay Sokak, Ziyapaşa Sokak, Taş Sokak, Mithatpaşa Sokak, Mesire Yolu Sokak, Gezi Sokak, Namık Kemal Sokak, Sema Sokak, Dere Sokak, Park Sokak, Huzur Sokak, Barış Sokak, İsmet Acar Caddesi Kartal Sokağa kadar, Yalı Caddesi Kapalı Pazar yerine kadar olan kısım ve Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi'nin Fatih Caddesi, Gazipaşa Caddesi arasında kalan kısmı, Donanma Sokak ve Heykel arasında kalan kısmı

 

Editör: TE Bilişim