Hava şartlarının durumuna göre Subaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri hazır olarak bekliyor.Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Karla mücadele kapsamında Belde merkezinde bulunan ilk olarak Okullar bölgesi ve otobüs güzergâh yollarının ardından bütün mahallelerde Subaşı Belediyesi olarak, halkımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir” dedi.
Zaman zaman gerçekleşen kar yağışı, Subaşı’nı beyaza bürüdü. Dün akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının ardından Subaşı Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor. Ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması için iş makineleri ve personel ile birlikte tuzlama ve kar silme çalışmaları Belde sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için karla mücadele ekipleri vardiya halinde 24 saat mesai yapıyor.
Subaşı’nda etkili olan kar yağışı sonrası, Belediyemiz sorumluluk alanında karla mücadele çalışmaları etkin bir şekilde devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; “Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına durmaksızın devam ediyorlar.Ekiplerimiz olası sorunları önlemek adına hazırda beklemekte ve kar yağışının ardından anında müdahale etmektedir. Karla mücadele kapsamında Belde merkezinde bulunan ilk olarak Okullar bölgesi ve otobüs güzergâh yollarının ardından bütün mahallelerde Subaşı Belediyesi olarak, halkımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim