Subaşı Belediyesi,merkez mahallede başlattığı yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Beldenin merkez mahallesinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarında toplam 10 bin metrekarelik parket taşı döşendi.
Çalışmaların vatandaşların mağduriyet yaşamaması kış mevsimi öncesinde tamamlandığını belirten Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Subaşı Beldesi Merkez Mahallesi yolları,6 metrelik yol ve diğer muhtelif mahallelerimizde döşenmesi için ihalesi gerçekleştirilen toplam 10 bin metre karenin üzerinde kilitli parke taşı döşemesi, kaldırım çalışmaları ve yol yenileme çalışmaları tamamladı. Subaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de sürdürdüğü yol yapım çalışmaları tamamlandı. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Subaşı Belediyesi, Belde genelinde hem kilitli parke taşı döşeme ve refüj düzenleme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; Merkez Mahalle yollarında 10 bin metre karenin üzerinde kilitli parke taşı ve kaldırım çalışması, Merkez Mahallesi’ndeki yolda kilitli parke taşı döşemesi, kaldırım yenilemesi ve orta refüj çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.17 Ağustos Caddesi’nde yağmur sularından kaynaklı olan yol bozulmaları kazılarak dolgu malzemesi ile düzeltilip yağmur suları için gerekli noktalara ızgaralar bırakıldı” dedi.

Editör: TE Bilişim