Yalova’da ilklerin sanatçısı olarak birçok yenilikle adından söz ettiren aynı zamanda yurtdışı sanat elçimiz Ebru Sanatçısı Suna Koçal’ın yapımcılığı ve sunuculuğunu yaptığı ‘Aşk Olsun’ adlı belgesel Beykent Televizyonu’nda yayına başladı.
Her bir bölümünde Türk Süsleme Sanatları’ndan birisinin yer aldığı ‘Aşk Olsun’ Belgeseli Beykent  Televizyonu’nda her pazartesi 11.00 - 21.00 ve tekrarı cumartesi saat 12.00-20.00’de izleyicilerle buluşuyor.
Aşk Olsun Belgeseli’nin çekimlerinin büyük bir bölümünün tamamlandığını belirten Kültür ve Turizm Bakanlığı eğitmeni ve ebru sanatçısı Suna Koçal, “Belgeselimiz toplam 13 bölümden oluşuyor. Her bir bölümde Türk Süsleme Sanatları’ndan bir ustaya yer veriliyor. Belgeselimizin çekimleri devam ediyor. Dört bölüm daha çekeceğiz. Kalan bölümlerde ise çini, naht, malakari ve el yapımı kağıt bölümleri yer alacak. Belgeselimizin adı ise ünlü Hattat  Hüseyin Kutlu tarafından verildi. Geleneksel sanatlarımızda en önemlisi aşk, her şeyi aşkla yapmak gerekiyor. Bu nedenle belgeselimizin adı da ‘Aşk Olsun’ . Belgeselimizde geleneksel Türk Süsleme Sanatlarından ebru, tezhip, minyatür gibi farklı sanat dallarına yer veriyoruz. Yalovalı bir sanatçı olarak Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarının yaşatılması ve tanıtılması açısından böyle bir çalışmaya imza atmaktan son derece mutluluk duyuyorum” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim