Yalova PTT İl Müdürlüğünde Müdür vekili olarak görev yapan Elif Tan, Bursa’nın Orhangazi İlçesi PTT Müdürlüğü görevine atandı. Tan’a düzenlenen törenle ildeki başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.
Yalova PTT İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan ve sevilen Yalova PTT İl Müdür Vekili Elif Tan, Orhangazi ilçesine atandı. İlçe müdürü olarak görevlendirilen Tan için  Uygulama Oteli’nde bir tören düzenlendi. Törene, PTT çalışanlarının yanısıra, emekli olan PTT personelleri de katıldı. Burada bir konuşma yaparak ilde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Elif Tan’a teşekkür eden PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, “Elif Tan arkadaşımız gerçekten personelimiz tarafından da çok sevilen başarılı bir personelimizdi. Elbette Elif hanımın Yalova’dan Orhangazi’ye gitmesi bizi üzüyor. Zira biz ondan memnunuz. Ama onun müdür olarak bir yere atanmasını da mutlulukla karşılıyoruz. Kendisi bu görevi bileğinin hakkı ile almıştır. Bu Elif hanım için önemli bir dönüm noktası. Kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz. Biz kendisi ile yakın zamanda yeniden çalışmayı arzu ediyoruz” dedi.
Elif Tan ise kendisinin Yalova’yı çok sevdiğini ifade ederek, “Yalova’da sizlerle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Her ne kadar Orhangazi’ye gitsem de gönlüm her zaman burada olacak. Umarım müdürümün de dediği gibi en kısa sürede yeniden birlikte çalışma imkanımız olur. Haklarınızı helal edin” diye konuştu.
Ardından Elif Tan’a ildeki hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi. Kendisi için hazırlanan pastayı da kesen Tan çok duygusal anlar yaşadı. PTT çalışanları da Tan’ı tek tek kutladılar. 

Editör: TE Bilişim