25. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan TEMA bu kapsamda Yalova'da da çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. 25 yıldır halka hizmet eden bir kuruluşun üyesi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan, "Tema bir halk hareketidir" dedi.
TEMA Vakfı'nın kuruluşunun 25. yıl etkinlikleri devam ediyor. Kaytazdere Sahilinde Denizyıldızı Kafe'de düzenlenen geniş katılımlı kahvaltıda 25. yıl kutlandı. TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan “Kurucularımızdan Hayrettin Karaca’nın deyişiyle TEMA bir halk hareketidir. 650 bin olan gönüllü sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

TEMA Kaytazdere yeni sorumlusu Özlem Akman'ın ev sahipliği ile gerçekleşen kahvaltıda ressam şair İhsan Arıkan dua eden ağaç tablosunun hikayesini anlattı ve şiirini okudu. Yalova Musiki Derneği Başkanı Faruk Ömer Öskan derneğinden toplu katılım gönüllü formlarını teslim etti. Musiki Derneği mini konseri de kahvaltıya ayrı bir hava kattı. 
Çevre gezileri yapıldı.

Fidan yetiştiricisi Mehmet Emin Çankaya herkese aşılı bir dut fidanı hediye etti. Subaşındaki göç müzesi ziyaretiyle program sona erdi. Logosunda zeytin yaprağı olan çevreci Kaytazdere Belediyesi ulaşım konusunda destek verdi. Zeytinlik alanların korunmasına verdiği destekten dolayı Başkan Ali Kangal Tema gönüllülerinin taktirini kazandı.

Editör: TE Bilişim