Tema Vakfı Yalova İl Temsilciliği tarafından sürdürülen  gönüllü sayısını arttırma kampanyasına Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’den  de destek geldi.

Tema İl Temsilcisi Faruk Tezcan, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Celal Özel’in TEMA gönüllüsü olarak yakasına yeşil yaprak rozetini takması bizim için son derece önemlidir. TEMA Yalova İl Temsilciliği olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Aynı duyarlı davranışı diğer oda yöneticilerinden de bekliyoruz.Yalova’da yaşanan ve yaşanacak çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olmak, bize hayat veren toprak, hava ve suyumuza sahip çıkarak  toplumu bilgilendirme çalışmaları yapmak ve yapılan çalışmaları desteklemek, kamu yararına çalışan Tema Vakfı gönüllüsünün en önemli görevidir. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Yalova ve dünya bırakmalıyız” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel’e yeşil yaprak özeti Tema Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan tarafından takıldı.

Tema gönüllüsü olmak için gönüllü formu doldurup bir defaya mahsus 20 TL  ücret ödemek gerekiyor. Bu işlemden sonra kişi ömür boyu TEMA gönüllüsü oluyor. Kendisine TEMA gönüllüsü kartı ve yeşil yaprak rozeti gönderiliyor. Bu işlem için TEMA Yalova İl Temsilciliğine başvurulabileceği gibi www.tema.org.tr internet adresinden de yapılabiliyor.

Editör: TE Bilişim