Yarışmada resim dalında Alp Kocabaş birinciliği kazanırken, Doğa Ilgın Sağlık ikinci, Afra Örnek ise üçüncülüğü elde etti. Fotoğraf dalında ise birincilik Sude Orhan’ın olurken, Sedanur Gündoğan ikinci, İpek Ada – Beyzanur Yayık üçüncülüğü elde ettiler. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Ulutürk, Yalova Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hakan İlaslan, TUFAG Başkanı Osman Tamer Çınar, TUFAG eski başkanlarından Numan Özkan, Birol Aslan, Osman Nuri Dikici tarafından verildi.

Şenlikte TUFAG Ailesi olarak 23 Nisan coşkusuna katılmak istediklerini belirten TUFAG Başkanı Tamer Çınar, “TUFAG ailesinin bünyesinde 260 çocuk dansçımızın bulunması ve şehrimizin kültür hayatında önemli bir görevimiz olduğunun sorumluluğuyla bu organizasyonu yaptık. Çocuklarımızın bayram eğlencesini yaşamasını istediğimiz bu programın hazırlık aşamasında çocuk dansçılarımız arasında gerçekleştirdiğimiz fotoğraf ve resim yarışmasının sonuçlarını da burada paylaşarak ödüllerini verdik” diye konuştu.

Etkinlikte küçük illüzyonistler Ömer Taha ve Uygar Çolak’ın gösterileri de ilgiyle izlendi. Yarışmaya katılan eserler ise etkinlik alanında oluşturulan sergi ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. TUFAG Çocuk şenliği etkinlikleri gün boyunca sürdü.

 

Editör: TE Bilişim