Çınarcık Belediyesi tarafından belirlenen güzergah doğrultusunda hizmete giren şehir içi toplu ulaşım sisteminde faaliyet gösterecek araçların hat güzergahları da belli oldu. Çınarcık ilçe merkezi ile Hasanbaba Mahallesi - Surkent Sitesi Bölgesi’ne şehir içi toplu taşıma hizmeti başladı. Kalkış noktası Turgut Kurt Caddesi (eski BİM Market önü) olarak belirlenene güzergahta hafta içi her gün 08.00 - 20.00 saatleri arasında her saat başı hizmet verilecek. Belediye Başkanlığının yapmış olduğu Şehir İçi Toplu Taşıma Hizmeti’nden 01 Mayıs 2019 tarihine kadar ücret alınmayacaktır. Şehir içi toplu taşıma hattı gidiş ve dönüş güzergahları aşağıda belirtilen şekilde düzenlendi. Şehir İçi Toplu Taşıma Hattı Gidiş Güzergahı: Turgut Kurt Caddesi (eski BİM Market önü) - Kemal Sugün Sokak (Perşembe günleri kurulan pazar nedeniyle Muhtar Ahmet Sugün Caddesi) - Coşkun Caddesi - Vali Akı Caddesi (Cumhuriyet Meydanı) - İskele Sokak - Dr. Ziya Erbay Sokak - Poyraz Caddesi - Şehit İbrahim Yüksel Sokak - Gazi Süleyman Gökbayrak Sokak - Dere Sokak (devamında bulunan Samsun Sokak sonundaki Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nden dönüş yapılarak) - Muhtar Şerafettin Özmen Sokak - 861. Sokak - Hasanbaba Caddesi

Şehir İçi Toplu Taşıma Hattı Dönüş Güzergahı: Hasanbaba Caddesi - 861. Sokak - Muhtar Şerafettin Özmen Sokak – Gazi Mevlüt Yüksel Sokak - Gazi Süleyman Gökbayrak Sokak - Gazi Süleyman Aslan Caddesi - Coşkun Caddesi - Muhtar Ahmet Sugün Caddesi - Turgut Kurt Caddesi (eski BİM Market önü)

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt tarafından yapılan açıklamada ise, “Vatandaşlarımızın 1 Mayıs 2019 tarihine kadar ücretsiz olarak faydalanacağı şehir içi toplu taşıma hizmeti ile ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Biz verdiğimiz sözleri tutmak için gayret ediyoruz. Her zaman sözümüzün arkasındayız. Vatandaşlarımıza bu hat üzerinden verdiğimiz ücretsiz hizmetin, tüm Çınarcık halkına hayırlı olmasını dilerim. 1 Mayıs 2019 tarihine kadar şehir içi toplu taşıma hizmetimizden vatandaşlarımız Ücretsiz olarak faydalanacaktır” denildi.

Editör: TE Bilişim