Yalova'da odaların temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan Yalova Odalar Üstkurul'u ülkenin içerisinde bulunduğu terör saldırılarına karşı güvenlik güçlerine destek vermek adına Jandarma Alay Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Üstkurul Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na da makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Terör olayları karşısında hemen hemen hergün bir şehit haberi ile sarsılan ülkemizde güvenlik güçlerine destekte kesilmiyor. Bu kapsamda  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Ziraat Odası, Makine Mühendisleri Odası, Berber ve Kuaförler Odası ile Bakkal ve Büfeler Odası ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi’nden oluşan heyet şehitlerimiz için taziye amacıyla Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari’yi makamlarında ziyaret ederek terör nedeniyle verilen şehitlerimiz için başsağlığı diledi.
Üst Kurul adına konuşan Tahsin Becan, “Tek bayrak tek vatan tek millet için mücadele eden güvenlik güçlerimiz  bu topraklarda birliğimizin teminatı olmaya devam edecektir. Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve Cumhuriyetimiz için canlarını hiçe sayarak ölüme koşan kahraman  şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Sizlerin huzurunda terörü tüm kurul üyelerimiz olarak lanetliyor, Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, tüm vatandaşlarımızı sağduyumuzu korumaya, ülkemizde yakılmaya çalışılan fitne ateşini söndürmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu; ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Türkiye Cumhuriyetimiz üzerinde oynanmaya çalışan oyunları elbirliği ile bertaraf etmeli, aklıselim davranarak sağduyu ile hareket etmeliyiz. Şehitlerimiz için acımız çok büyük, milletimizin başı sağolsun, Ülkemiz teröre geçit vermeyecek ve milletimiz ile birlikte bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edecektir. Yalova Odaları Üst kurulu olarak bu güzel ve etkili düşünceniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Yalova Odalar Üst Kurulu ardından Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret etti. Jandarma Alay Komutanı Osman Aslan tarafından karşılanan heyet çalışmalar hakkında Albay Osman Aslan'a bilgi verdi. 
Yalova Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ise,  "Yaşanan terör olayları nedeniyle şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu olaylar hepimizi derinden üzmüştür, ancak Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığını göstermeye devam edecek ve terörle mücadelesinde geri adım atmayacaktır. Biz büyük bir ülkeyiz ve büyük bir milletiz, bu sorunların üstesinden de geleceğiz" şeklinde konuştu. 
Yalova Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden heyete hitap eden Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ise şu sözleri kullandı, "Son dönemde kaybettiğimiz asker ve polis şehitlerimiz için üzgünüz, milletimizin başı sağolsun, Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu saldırılar güvenlik güçlerimiz tarafından bertaraf edilecektir. Birliğimizi korumak için sağduyu ile hareket ederek teröre hep birlikte karşı durmalıyız" 
Editör: TE Bilişim