Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Altınova ve Armutlu ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, Kaytazdere Beldesindeki Şehit Piyade Er Erol Şafak’ın ailesini de ziyaret etti.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Altınova İlçesini ziyaret etti. İlk olarak Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İl Emniyet Müdürü Murat Sayıoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali Gemalmaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Müftüsü Turgut Acari, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Sezen ile birlikte Kaytazdere Beldesi’nde ikamet eden Şehit Piyade Er Erol Şafak’ın ailesini ziyaret etti. Ardından Armutlu Kaymakamlığında mahalle, köy muhtarları ve kurum amirleriyle bir araya gelen Vali Yılmaz, muhtarlarımızın şikâyet, talep ve önerilerini tek tek dinleyip, sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Altınova İlçesindeki ziyaretlere devam eden Yılmaz, yapımı henüz tamamlanan Altınova İlçe Halk Kütüphanesini ziyarette bulunarak kütüphane hakkında ilgililerden bilgi aldı. Kütüphanedeki öğrencilerle de sohbet eden Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, öğrencilere hediyeler verdi.
Altınova Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ı Altınova Belediye Başkanı Metin Oral karşıladı. Belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Yılmaz, görüş alışverişinde de bulundu.
 Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemek, vatandaşlarımızın kendilerinin ilgili idare birimlerine müracaatlarını beklemeden vatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak adına Soğuksu Köyü’nü ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.  Vatandaşlarımızı tek tek dinleyen Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, sorunların gecikmeden çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Vatandaşlarımızla buluşmasının ardından Altınova İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Yılmaz, hastane hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen ve Altınova İlçesi Sağlık Grup Başkanı Dr.Özdem Kalak`tan bilgi aldı.
Yapımı tamamlanan Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu ile yapımı devam eden atölye ve konferans salonu olarak kullanılacak ek binanın inşaatında incelemelerde bulunan Yılmaz, son olarak Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Köprü Üstü Simülatör Sınıfında incelemelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim