Halit Güleç, yaptığı açıklamada ağır tonajlı araçların geçişi için planlanan Alternatif çevre yolu, Bayraktepe Mahallesinde kayan yerler, Paşakent Mahallesi yolundaki kayma, yeni hastane çevresindeki trafik sorununa dikkat çekti.

Güleç yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Birileri son sürat makyaja, göz boyamaya ve çalışıyor algısı yaratmaya devam ediyor. Sözde sorunları çözüyor. Çok şükür yılan hikayesine dönen her seçim döneminde temeli atılan 400 yataklı devlet hastanemiz hizmete açıldı. Sağlık konusunda yaşanan sıkıntıların en kısa sürede aşılmasını umut ediyoruz. Fakat bizim asıl konumuz vekil yönetimin yapamadıkları.

Hastane Çevresi

Hastane çevresindeki plansızlık iş bilmezliklerini bir daha ortaya serdi. Hastane hizmete girmeden önce trafikle ilgili sıkıntıları ön göremeyenler bugün oradaki keşmekeşin tek sorumlusudur. Bizim devreye aldığımız ve çevre yoluna alternatif olarak ağır tonajlı araçlar için yaptığımız yol hastane inşaatı sırasında kullanılamaz hale getirildi. Ve yıllardır yol tamamlanarak yeniden hizmete açılamadı. Gerçi bizim yaptığımız yoldan parkeyi söküp yerine altı ayda asfalt atabilenlerin yolunu yapabilmelerini beklemek hayalperestlik olabilir.

Paşakent

Bir diğer konu Paşakent Mahallesinin girişindeki yoldaki yaşanan kayma. O mahallede binlerce insan yaşıyor ve bu yolu kullanıyor. Yolda yaşanan kaymanın önlemesi adına henüz bir girişim göremedik. Kış geldi. Toprak yumuşayacak. Mahalle halkının can güvenliği tehlikede. Yıllardır sadece seyrediyorsunuz.

Bayraktepe

Benzer konu Bayraktepe Mahallesinde de var. Gidip gelmekle sosyal medyada poz vermekle bu işler çözülmüyor. İvedilikle konuyla ilgilenilmeli sorun ortadan kaldırılarak vatandaşların mağduriyeti giderilmeli.  Yaptığınız makyajlar yağmur yağınca akıp gidiyor. Sorun çözmüyor sorunların üstünü örtüyorsunuz. Plan yok. Program yok. Rüzgar nereden eserse o yöne savrulan bir yönetim anlayışı var. Yalova halkı zorla oturduğunuz koltuklarda ego savaşları verdiğiniz bir yönetim anlayışını hak etmiyor.”

Editör: TE Bilişim