Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy İtfaiye Müdürlüğü’nün dijital telsiz sistemine dahil olmak için Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile bir araya geldi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün dijital telsiz sistemine dahil olmak istediklerini Başkan Silpagar’a iletti.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Salman’a Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Sevinç’te eşlik etti. İtfaiye haftası kapsamında Başkan Silpagar’a gerçekleştirilen ziyaret esnasında Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcıları Yavuz Akgün ve Abdurrahim Solmaz ile Çiftlikköy İtfaiye Müdürü Murat Erdoğan’da hazır bulundu.
Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Höyüktepe mevkiine İtfaiye Müdürlüğümüzün dijital telsiz sisteminin kurulumunu gerçekleştirdik. 50 km çekim gücüne sahip olan dijital telsiz sistemimiz ile çevredeki ihbarlara daha hızlı müdahale etme şansımız bulunuyor. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile dijital telsiz sistemimizi paylaşma kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Salman, Başkan Silpagar’a teşekkür edip gerekli istişarelerde bulunduktan sonra belediyeden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim