Kızılay Derneği Yalova şubesi olarak sadece belli zamanlarda değil yılın 12 ayı ihtiyaç sahibi Yalovalı vatandaşlara desteklerinin sürdüğünü dile getiren Şube Başkanı  Osman Aykut Temuçin; genel merkezden talepte bulundukları  50 koli kuru gıda yardımının şubelerine ulaştığını söyledi.

Şube Başkanı Temuçin, Yalova’da ikamet eden Çeçen Mültecilerin yanı sıra ildeki tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara, dernek gençlik kolları üyeleri tarafından gıda paketlerinin dağıtımının yapılacağını söyledi. Ramazan ayında yoğun olarak Yalova genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunduklarını dile getiren Temuçin, “Bayramdan sonra tekrar Kızılay Genel Merkezi’nden talepte bulunmuştuk. Şubemize ulaşan gıda paketlerinin  dağıtımına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Yardımlarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek” diye bilgilendirmede bulundu.

Duyarlı Yalovalı vatandaşlara da seslenen Kızılay Şube Başkanı Temuçin, ramazanla birlikte azalan kan bağışlarına düzenlenen kampanyalarla hız verildiğini belirterek, “Yalovalılar’ın bundan sonra da kan bağışı konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim