Kırşehir eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Halim Çakır, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.
Yalova'ya gelen Kırşehir eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Halim Çakır Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la makamında görüştü. Kırşehir'den getirdiği yöreye özgü motiflerle bezeli seramik bir tabağı Salman'a hediye eden Çakır, "Yalova hızla gelişen, önemi her geçen gün artan bir il. Osmangazi Köprüsü ve Otoyol projesi ile ulaşım imkanları daha da kolaylaşan Yalova ilerleyen süreçte bunun avantajlarını mutlaka hissedecektir. Doğası ve sahip olduğu tarihi dokusuyla Marmara Bölgesinin ortasında müstesna bir yere sahip Yalova bu yapısını korumalı ve bozulmasına izin vermemelidir" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben her zaman yer yüzünde bir cennet varsa orası Yalova'dır diyorum. Yeniden dünyaya gelme şansım olsa, Yalova'da dünyaya gelmek isterim. Bu ilin sahip olduğu potansiyellerin farkındayız. Yalova'nın daha modern, daha yaşanası bir kent olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim