İlimizde hizmet gösteren ilk yerel beton santrali olma özelliğini taşıyan Gürer Hazır Beton Santrali, kuruluşunun üçüncü yılında Türkiye’nin en önemli projesi olan Osmangazi Köprüsü’nde kullanılan 100 yıl ömürlü özel beton üreterek kalitesini ortaya koydu.
Bölgede ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok firmaya kaliteli ve hızlı bir şekilde hazır beton sağlayan Gürer Beton İşletmecisi Yılmaz Gürer, “Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki en büyük projesi olan İstanbul –İzmir otoyolunun en önemli etabı olan Osmangazi Köprüsü’nün inşaatında yer bulmak bizim için büyük bir gurur. Bu önemli projede kullanılmak üzere 100 yıl ömürlü özel beton üretmenin de haklı gururunu yaşıyoruz. Beton santralimizin daha ilk yıllarında bu önemli proje de yer almak bizler için çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzun ve kaliteli işler ortaya koyduğumuzun önemli bir göstergesi oldu. Köprü inşaatında yer alan tek Yalova firması olarak bundan sonra da çalışmalarımıza aynı kalite anlayışıyla sürdüreceğiz.” dedi.
Köprü inşaatındaki önemli faaliyetlerinin ardından Gürer Beton hakkında açıklamalarda bulunan Gürer Beton İşletmecisi Yılmaz Gürer, “Firmamız bünyesinde kurmuş olduğumuz Hazır Beton Santrali 2014 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Bu süre zarfında gerçekleştirdiği projelerle sektöründe ismi sayılı firmalar arasında yer almaya başlamıştır. Hazır beton üretimi için gerekli olan hammaddelerin teminini köklü firmalardan, piyasadaki en kaliteli ürünleri tercih ederek sağlamaktayız. Ayrıca Gürer Beton olarak betonumuzun ham maddesi olan mıcır ve taş tozumuzu Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan, Türkiye’nin en kaliteli agregası seçilen ve İzmir-İstanbul otoyolunda kullanılması onaylanan Bayındır Köyü Taşocağımızdan elde ettiğimiz en kaliteli malzemelerden üretiyoruz.
Faaliyete başladığımız günden bu yana ekipmanlarımızı sürekli artırarak müşterilerimize en üst seviyede hizmet vermek için çalışmaktayız. Sevkiyat, kalite, müşteri memnuniyeti ve beton mukavemetleri konusunda memnuniyeti en üst seviyeye tutmaktayız. Fiyat konusunda da en iyi hizmeti verebilmek için gerekli özveri içinde olmaktayız. Kurulduğumuz günden bugüne beton araç ve makine parkımızı %100 oranında arttırarak müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Bölgemizde bulunan tersaneler bölgesi içerisindeki tersanelerin büyük çoğunluğuna, bölgemizde yapımı devam eden otoyol projesi ve otoyol güzergahı üzerinde yapılacak olan tesislere, Yalova, Çiftlikköy, Altınova ve Karamürsel Bölgelerinde yapımı devam eden bir çok kamu ve özel binalara hizmet vermekteyiz.
Gürer Beton olarak ilk kurulduğumuz günkü gibi müşterilerimizi memnuniyetini sağlamak amacıyla beton kalitemizi sürdürmeye devam edeceğiz ve ilk günkü gibi tüm müşterilerimizin en iyi şekilde hizmetinde olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim