Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi’nin başkanlığında toplanan yönetim kurulları; SNSG Projesi, Tip – 2 Projesi (Yetişkin Eğitimi), Yeşil Sahne Projesi, Yeşilay Elçileri Projesi, Benim Kulübüm Yeşilay Projesi ve Akran Eğitimi Projesi olmak üzere toplam altı proje ile Yalovalıların huzuruna çıkıyor. Gerçekleştirilecek her bir proje ilgili kurumlarla birlikte koordineli olarak gerçekleştirilecekken öncelikli olarak; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile ortak hareket edecekler.

Bu yıl gerçekleştirilecek olan projelerin ana temasında ise Yalovalılar var. Projelerin her birinde Yalovalı vatandaşlarda olacak, büyük bir paydaş ilişkisi içerisinde bağımlılıkla mücadelede edileceğinin ilk adımlarını gösteren Yeşilay Yalova Şubesi, bu yılda kendinden bahsettireceğe benziyor.

Projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi, “Disiplinli çalışan ve her adımı titizlikle ayarlayan güzel bir ekibimiz var. Her biri gönüllülük esası ile çalışırken, herkesin de kendisine uygun iş bölümleri var. Bu sayede de güzel işler çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Faik Aydın’ın da katkıları ile yine harika adımlar atacak ve Yalovalılarla birlikte büyük bir aile olacağız” dedi.

Şubeye Ziyaretler Başladı

Yeşilay Yalova Şubesini ziyarete gelen Türkiye Yeşilay Cemiyeti 3.Bölge Koordinatörü, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, çalışmalar hakkında kısa bilgi aldı. Kıcır’ ı Yeşilay Yalova Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi karşıladı. Sonrasında Mutlu Gençler Güçlü Projeler Sosyal Medya Platformu Şubeyi ziyaret ederek gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdiler. Platform yetkilileri bu projede Yeşilay ile birlikte hareket etmek istediklerini belirttiler. Üye çalışmalarına da ara vermeyen Yeşilay Yalova Şubesi yeni üyelerini de misafir ederek, aileyi büyüteceklerinin ilk sinyallerini verdiler.

Editör: TE Bilişim