Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ilçede vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların evlerine konuk olan yılmaz onların dertlerini dinliyor. 
Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Yılmaz Altınkent Mahallesi’nde oturan Murat isimli vatandaşı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkan Yılmaz,  vatandaşımızla bir süre sohbet edip, kendisine ısmarladığı dondurmadan yedi. Ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyleyen,Başkan Yılmaz“ Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi. Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Yılmaz, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.
Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Yılmaz’a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Murat, Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim