Geçtiğimiz gün kurban kesilerek temeline ilk harcın konduğu YTSO yeni hizmet binasında çalışmalar hızla sürüyor. YTSO binasının kaba inşaatının 2016 yılına kadar tamamlanması ve 2017 yılında ise hizmete girmesi hedefleniyor.
YTSO yeni hizmet binasında temele ilk harcın konmasının ardından çalışmalara da hız verildi. Kaba inşaatın 2016 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiği bina görkemli bir törenle açılacak. 2017 yılı içerisinde hizmete beklenen binanın açılış törenine bazı bakanların ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılması bekleniyor. Yeni YTSO binası
toplam 5 bin 350 metrekarelik kapalı alana kurulacak. Binada 350 kişilik konferans salonu, eğitim salonları, üye toplantı odaları, üyelerin kullanımına açık sosyal tesislerde yer alacak. YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Bu bina ilimizin yüz akı binalarından birisi olacak. Yalova'da sanayi ve ticaret camiasını temsil edecek bu binanın yapımını hedeflenen süre içerisinde bitirecek ve üyelerimizin hizmetine açacağız. Böylesi önemli bir eserin bizim dönemimizde yapılması bizi gururlandırıyor. Binamızın açılışını ise TOBB Başkanımızın katılacağı törenle yapma hedefindeyiz" dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim