Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) yeni hizmet binasının temeline ilk harç kesilen kurbanın ardından kondu. YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Bu binanın odamıza kazandırılmasının bize nasip olmasından dolayı son derece mutluyuz" dedi.
YTSO yeni hizmet binasının yapımına başlandı. 5 bin 350 metrekare alanda yapılacak olan oda binasında 350 kişilik konferans salonu, eğitim salonu, üye toplantı odaları ve üyelerin kullanımına açık sosyal tesisler yer alacak. Bilgiç İnşaat Mimarlık Mühendislik Ltd. Şti firması tarafından yapımına devam eden binanın temeline ilk harcın konulması dolayısıyla bir tören düzenlendi. Tören YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kurbanın da kesilmesinin ardından temele ilk harç dualar eşliğinde konuldu. Burada kısa bir konuşma yapan YTSO Başkanı Tahsin Becan, "YTSO yıllar önce yapılan binasında oldukça zor şartlarda hizmet veriyordu. Bu bina artık odamıza yetmiyordu. Yalova Belediyesi ile yapılan anlaşmanın ardından mevcut binayı belediyeye bırakarak bu yeni yeri aldık. Burada odamıza yıllar boyunca yetecek modern bir oda binası yapıyoruz. Yıllardan beri odamızın en büyük hayali olan bu binanın bizim yönetimimiz döneminde kazandırılmış olmasından büyük bir mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ederim" dedi.

Binanın resmi temel atma töreni ise ileriki bir tarihte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve bazı bakanların katılımı ile yapılacak. 

Editör: TE Bilişim