Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) yeni hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın ve TOBB tarafından yaptırılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışını ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yapacak.
YTSO tarafından Çınarcık Yolu üzerindeki Halk Eğitim Merkezi'nin yan tarafından yapımına başlanan YTSO yeni hizmet binası hızla yükseliyor. 2018 yılı içerisinde bitirilerek hizmete açılması planlanan bina toplamda 5350 metrekarelik kapalı alan sahip. 350 kişilik konferans salonu, eğitim salonları, üye toplantı odaları, üyelerimizin kullanımına açık sosyal tesisleri, hizmet birimleri, yönetim birimleri ve teknik alt yapısı ile son derece donanımlı ve geleceğin binası olarak inşa edilen YTSO'nun yeni hizmet binasının açılışını ise TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yapacak. Hisarcıklıoğlu Yalova'ya gelişinde 2013 yılında dönemin valisi Esengül Civelek ve TOBB arasında imzalanan protokol sonrasında yapılan 24 derslikli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışını da aynı gün gerçekleştirecek.
YTSO yeni hizmet binasının 2018 yılı içerisinde hizmete gireceğini yineleyen YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Açılışımıza TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak. Duruma göre ya 2 binayı aynı anda ya da ayrı ayrı gerçekleşecek 2 ayrı törenle hizmete sokacak. Okul tamamlanarak eğitim öğretime başladı. YTSO hizmet binası ise hızla yükseliyor. Binamızın da hedeflediğimiz sürede tamamlanarak hizmete gireceğine inanıyorum. Açılışa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı da davet edeceğiz. Programının uygun olması durumunda onun da açılışa katılacağını düşünüyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim