Yalova Protokolünün de katıldığı etkinlikler ‘Biz Büyük Bir Aileyiz Yürüyüşü’ ile başlayıp, gemi turuyla noktalandı. Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşe Vali Muammer Erol, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Yalova Bölge Liman Başkan Vekili Hakan Pekşen ve diğer kurum müdürleri katıldı. Milli Piyango Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri, Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile Çocuk Evlerinde kalan çocuklar protokol eşliğinde kurum önünden adalar vapuru iskelesine yürüyerek ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ mesajı verdi. Yürüyüşün ardından Yalova Liman Başkanlığı tarafından organize edilen gemi ile Yalova’dan Esenköy’e kadar kıyı boyu gezinti düzenlendi. Katılımcılar gezi boyunca müzik eşliğinde oyun oynayarak Aile Haftasını kutladı.

PAYDAŞ KURUMLARA TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 81 ilde başlattığı yürüyüş hakkında bilgi veren Yalova sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevcan Ayhan Kocabaş, “Biz de bugün bağlı kuruluşlarımız, huzurevlerimiz, rehabilitasyon merkezlerimiz ve özel kuruluşlarımızla birlikte Kent Meydanına yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Yürüyüşün akabinde Liman Başkanlığımızın koordinesinde gemi turunu gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın aile haftasını kutluyorum” dedi. Yalova Huzurevi Müdür Yardımcısı Zernişan Bekman ise, “Biz Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak çocuk, engelli, yaşlı ve kadınlarımızla bu etkinliği düzenledik. Kuruluşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu programda amacımız şu; biz bir halı üzerindeki desenleriz. Bu anlamda müdürlüklerimize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

VAROL VASİLİCA’NIN HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONASI

Yüzme branşında 120 madalyaya sahip olan Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Lisanslı Sporcusu Varol Vasilica da etkinlik için Vali Muammer Erol’a, İl Müdürü Arif Laçin’e ve Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde görevli antrenörü Engin Toprak’a teşekkür ederek hedefinin Türkiye Şampiyonasında derece yapıp Avrupa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak olduğunu aktardı.

Editör: TE Bilişim