Anma Haberleri

Anma haberleri ve güncel Anma gelişmeleri, Anma ile ilgili tüm video, Anma fotoğrafları ve Anma haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


EĞİTİM

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Yalova Lisesi tarafından 12 Mart İstiklâl Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı,...

SPOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova İl Başkanlığı, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova Gazeteciler...

GÜNDEM

Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı nedeniyle anma ve dayanışma gecesi tertiplendi.

GÜNDEM

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nin yıl dönümü münasebeti ile Yalova Adliyesi ve Yalova Barosu ortak anma programı düzenledi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandalar için anma töreni gerçekleştirdi.

EĞİTİM

Kadıköy İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında resim yarışması düzenledi.

MEDYA

Yalova İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Termal Erkek öğrenci yurdunda şehitler için anma programı düzenledi.

KADIN

Yalova Baro Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu’nun ölüm yıldönümü için bir anma mesajı paylaştı.

MEDYA

Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Temsilcilikleri, Yalova Şehitliği’ne gitti ve şehitler için anma gerçekleştirdi.

EĞİTİM

Yalova İl Müftülüğü GSB Erkek Öğrenci Yurdunda Mehmet Akif Ersoy ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

MEDYA

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayınladı.

SİYASET

İYİ Parti Yalova Teşkilatı, Yalova Şehitliği’ne giderek şehitler için anma töreni gerçekleştirdi.