Denetim Haberleri

Denetim haberleri ve güncel Denetim gelişmeleri, Denetim ile ilgili tüm video, Denetim fotoğrafları ve Denetim haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ALTINOVA

Altınova’da faaliyet gösteren marketlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatı kontrol edildi, raf ve kasa fiyatları karşılaştırıldı, fiyat denetimi yapıldı.

ASAYİŞ

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı ve Eğitim Öğretim Ara Tatilinde gerçekleştirdiği denetimler hakkında bilgi verdi.

ALTINOVA

Altınova Belediyesi, vatandaşların ve alın teriyle ticaret yapan değerli esnafların korunması adına marketlerdeki denetimlerini titizlikle sürdürüyor.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Sulak Alanlarda denetim yapan personellere yönelik, ‘Sulak Alanların Korunması...

ASAYİŞ

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocaeli-Yalova karayolu arasında gerçekleştirdikleri denetim sonrası toplam 220 kaçak parfüm ele geçirdi.

TERMAL

Termal Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki marketlerde fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, marketlerde etiket ve kasa çıkış fiyatlarını denetledi.

ALTINOVA

Subaşı Belediyesi Zabıta ekipleri, marketlerde raf ve kasa fiyatlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

ARMUTLU

Armutlu Belediyesi’ne bağlı personeller, Armutlu’daki market ve süpermarketlerde denetimler gerçekleştirdi.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’nin personelleri belde genelinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi.

ALTINOVA

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, Ramazan ayında esnaf ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

ALTINOVA

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Altınova Zabıtası ekipleri, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması ile ilgili...

EKONOMİ

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi işletmelerdeki denetimlerini sıkılaştırdı.