Mehmet Şahin Haberleri

Mehmet Şahin haberleri ve güncel Mehmet Şahin gelişmeleri, Mehmet Şahin ile ilgili tüm video, Mehmet Şahin fotoğrafları ve Mehmet Şahin haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanlığı’na ve Başkan Yardımcılığı’na tekrar aday olmayan Mehmet Şahin ve Gökçen Şahin Eroğlu için veda programı düzenlendi.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Kadıköy beldesinde bulunan Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek...

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Merkez Mahallesi’nde inşaatı devam eden Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek incelemelerde bulundu.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, beldenin önemli isimlerinden emekli öğretmen Niyazi Bektaş’ın geçirdiği ameliyat için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MERKEZ

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı yapmış Yıldırım Akbulut’un yeğeni Münire Serhatkulu, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Merkez Mahallesi bölgesinde bulunan Sellimandıra 7 Sokaktaki mevcut çalışmaları ilk elden gördü.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Berat Kandili nedeniyle tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutlayan bir açıklama yaptı.

SİYASET

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Belediye’den emekli olan Şeref Küçüksarı isimli personeli makamında ağırladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi’nden emekli olan personeller, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mahmut Kaya’ya bir...