Yalova Belediyespor Haberleri

Yalova Belediyespor haberleri ve güncel Yalova Belediyespor gelişmeleri, Yalova Belediyespor ile ilgili tüm video, Yalova Belediyespor fotoğrafları ve Yalova Belediyespor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Yalova Belediyespor Bilek Güreşi Kulübü sporcuları 2 altın, 1 bronz madalyayla şehrimize döndüler.

SPOR

Yalova Belediyespor bünyesinde yer alan Yalovaspor, geçtiğimiz hafta sonu Hersekspor deplasmanından 5-1’lik galibiyetle döndü.

SPOR

Yalova Belediyespor Güreş Takımı ilimizde yapılan okullar arası turnuvada toplam 6 madalya kazanarak kürsüye çıktı.

SPOR

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyespor Kulübü branşlarında yer alan sporcuları ziyaret etti.

SPOR

Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) tarafından düzenlenen U-16 Bölge Şampiyonaları tamamlandı. İlimizi erkeklerde mahalli lig şampiyonu Şamataspor ve ikinci Yalova Belediyespor Bilecik’te,...

SPOR

U16 Marmara Bölge Basketbol Şampiyonası’na Yalova Şamata ve Yalova Belediyespor’da katılacak.

SPOR

Altınova Belediyespor ve Yalova Belediyesporlu güreşçiler, Edirne’de organizasyonu yapılan Yıldızlar Okul Sporları Grup Müsabakalarından madalyalarla ayrıldı.

SPOR

Yalova Belediyespor’un lisanslı sporcusu Yuşa Bican Kocaeli’nde yapılan Karate Bölge Şampiyonası’nda 3’ncü oldu.

SPOR

Yalova Belediyespor bünyesine girdikten sonra büyük bir ivme kazanan ve başarılı sonuçlara imza atan Yalovaspor eski günlerine kavuşuyor.

SPOR

Yalova Belediyespor antrenörlerinden eski Milli Güreşçi Ali Kayalı adına Sakarya’da 20 Yaş Altı Serbest Güreş Şampiyonası düzenlendi.

SPOR

Yalova Belediyespor bünyesinde yer alan Masa Tenisi branşı sporcuları Antrenörler Kadri Kocacenk ve Bayram Ali Yıldız yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

SPOR

İzmir Bergama’da 26 Ocak’ta başlayan Masa Tenisi Minik-Küçük Milli Takım Kampı’na Yalova Belediyespor’dan 3 sporcu davet edildi.