Yürüyüş Haberleri

yürüyüş haberleri ve güncel yürüyüş gelişmeleri, yürüyüş ile ilgili tüm video, yürüyüş fotoğrafları ve yürüyüş haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, 4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

ULUSAL

Asrın felaketinin yıl dönümünde Hatay'da bir araya gelen binlerce vatandaş sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.  

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

Gümüşhane’de dağcı ve doğaseverler düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliğinde muhteşem kış manzarası eşliğinde Karadağ eteklerinde bulunan Kalis Yaylasında yer yer 1...

GÜNDEM

Yalova’da, Osmanlı ordusunun Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşen askerler anısına yürüyüş gerçekleştirildi.

SİYASET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul Galata Köprüsünde Filistin’ destek vermek amacıyla gerçekleşen yürüyüş sonrası yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

ULUSAL

New York'ta yüzlerce kişi ellerinde kefenli bebek maketleriyle Gazze için yürüdü.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, 100. Yıl Yürüyüş Yolu’ndaki peyzaj çalışmalarına başladı.

EĞİTİM

Yalova Üniversitesi öğrencileri, geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için teröre karşı yürüyüş yaptı.

GÜNDEM

Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından gerekli izinler alınarak organize edilen ve ilimizdeki tüm taraftar gruplarının katıldığı ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü gerçekleştirildi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” programı kapsamında yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.