2016’ya güle güle derken ;2017 yılına hoş geldin diyerek karşıladık.Bir yaş almanın heyecanını yaşamış olduk.

   Bir umutla yeni yıla merhaba dediğimiz an;üzücü bir terör olayını toplumca hissettik.Yine terör İstanbul’da gerçek yüzünü göstermişti.Birçok vatandaşımızı kaybederken,geride birçok yaralı insanların olması bizleri derinden üzdü.

  Bu yeni yılda yapacaklarını yapmışlardı.İnsanlarda korkuyu ve acıyı yaşattılar.Yeni yıl eğlen-cesine giren masum vatandaşları hedef alan caniler umutlarımızı da yok etmek istediler.

   Ne olursa olsun;birlikteliğimizi sağlamak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.Sağduyuyu elden bırakmadan olaylara yaklaşmak gerekiyor.

  Bu güzel ülkemizin devamı ve huzuru için yöneticilerimize büyük görevler düşmektedir.Her-kesi kucaklayan;dil,din,ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan çalışan yöneticilerimize ihtiyaç vardır.

  Bir çok etnik kimliği barındıran bu güzel yurdumuzda;bu mozağiyi bozmak isteyenlere dur demesini toplumca bilmeliyiz.Bu kültür,bu oluşum bizlerin yapıtaşı.Bizleri bir arada tutan çimento görevi görüyor.

   2017 yılının her ne olursa olsun,umutların daim olduğu bir yıl olması dileğiyle;ülkemize ve Yalova’mıza sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek yazımı noktalıyorum.Terör yüzünden hayatını kaybedenlere başsağlığı dileklerimi sunarken yaralı insanlarımıza acil şifalar diliyorum.

  Önümüzdeki günlerde,yeni gündemlerde buluşmak dileğiyle esen kalın…