Sugören Köyü’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ‘Kadın Giysileri Dikimi’ kursiyerleri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları düzenlenen sergide beğeniye sundu.

Geçtiğimiz Pazar günü sona eren sergide, 21 Kasım’dan bu yana 590 saat kurs alan kursiyerlerin, Kurs öğretmenleri Nihal Tosun nezaretinde yıl boyunca yapmış oldukları etek, pantolon, bluz, gömlek, elbise, ceket, pardesü gibi kadın giyimine ait birçok çalışma ziyaretçilerin beğenilerine sunuldu. Sergide ayrıca 0-13 yaş çocuk giyimine ait çalışmalar da yer aldı.

Kursun amacının bireylerin günümüzdeki bilim ve teknolojideki hızlı gelişmelere, ekonomik, kültürel, siyasal ve toplumsal yapıda değişmelere uyum sağlaması, değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri kazanması ve ailelerine ekonomik açıdan destek olmasını sağlamak olduğunu ifade eden kurs eğitmeni Nihal Tosun "İnsan oğlunun ömrü doğumdan ölüme değin öğrenmekle geçer. Öğretme ve öğrenme işi yaşamın bir parçasıdır" dedi.

Kursiyerlerden Nurhan Bilen de 590 saatlik eğitim boyunca kendilerine her türlü bilgiyi aktaran kurs eğitmeni  Nihal Tosun'a ve Muhtarlığa teşekkürlerini sunarak emeği geçenlere ve kursiyer arkadaşlarını güzel sergiden ötürü tebrik etti.

Editör: TE Bilişim