‘Ivana Sert’le Stil Danışmanlığı Projesi’ kapsamında Yalovalı kadınlara stil danışmanlığı yapan Sert, Türk kadınlarının özellikle saçlarının doğal ve sağlıklı olduğunu ancak stil konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğini dile getirdi. Sert, Türk Kadınlarını saç, makyaj, kıyafet ve ayakkabı kombinasyonunda yetersiz bulduğunu söyledi.

Yalova Erkan Çetin Kuaför Solaryum ve Güzellik Merkezi işletmecisi Erkan Çetin de Yalovalı kadınlara böyle bir organizasyonda sponsorluk yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Ivana, Erkan Çetin Kuaför’de kendisini bekleyen kadınlara saçlarıyla ve kıyafetleriyle ilgili tavsiyelerde bulunduktan sonra, uygulamaya geçildi. Ivana’nın tavsiyelerine göre saçlarını yeniden şekillendiren Yalovalı kadınlar, ünlü moda ikonunun tavsiyeleriyle stillerini baştan yaratma imkanı buldu.

Ivana Sert, L’Oreal Matrix’in “Hayalindeki Sen Ol” parolasından yola çıkarak hayallerindeki kişiyi yaratma amacını taşıyan projesine katılan Yalovalı kadınlara, saç stiliyle kıyafet kombinasyonu konusunda ipuçları verdi. Küçük büyük bir çok hayranının merakla beklediği Ivana ile fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen Yalovalılar da organizasyona yoğun ilgi gösterdi. Hayranlarını kırmayarak fotoğraf çektiren Ivana, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

Ivana Sert, medyada ‘moda ikonu’ olarak tanımlanmanızı neye bağlıyorsunuz, şeklindeki soruya karşılık olarak, “Sanırım stil sahibi olmamdan kaynaklanıyor bu benzetme, kendime has bir tarzım var. Davetlerde organizasyonlarda stilime göre giyinirim, onun dışında normal hayatımda spor ağırlıklı giyinmeye özen gösteriyorum” diye karşılık verdi.

Editör: TE Bilişim