Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonla, toplanan eğitim malzemelerini n Erzurum’a gönderilmesi öncesinde okulda bir tören düzenlendi.
 
Bu kapsamda okuldaki öğrenciler arasında toplanan sınav kitapları ve bilgisayarlar düzenlenen törenle Erzurum’da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderildi. Yalova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen törende, Rektörlük özel kalem müdürü Mehmet Güler, Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Arıcı, İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Senay Yürür, Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Müddesir Kırtepe, Araştırma Görevlisi Aytuğ Sözüer, İşletme ve Ekonomi Kulübü yönetim kurulu ve üyeleri de hazır bulundu.

Kampanya hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Oğuz Aydınyılmaz, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar öğrenciler arasında 2bin 53 adet sınav kitabı ve roman kitabı toplandı. 250 adet defter, bin 200 adet deneme, 6 adet masaüstü bilgisayar,1 adet beyaz tahta göndereceğiz. 7 kişilik ekibimiz de Erzurum’un Karayazı ilçesine gidecek. Bu ekip hem oradaki bir okulda, kütüphanenin kurulmasına yardımcı olacak, hem de Yalova’nın tanıtımı hakkında öğrencilere seminer verecek”  açıklamasında bulundu. Düzenlenen törenin ardından toplanan malzemeler, kargo şirketi aracılığıyla Erzurum’un Karayazı ilçesine gönderildi.
Editör: TE Bilişim