Geçtiğimiz dönem Yalova Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda çalışmalarını sürdüren ve sezon boyunca bir çok şehirde gerçekleştirdiği başarılı gösterilerle beğeni toplayan dernek, bu yıl da çocuklar ve gençler kategorisinde verdiği eğitimlerini sürdürecek.

Kurs kayıtlarının derneğin Çiftlikköy’deki binasında devam ettiğini belirten Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, “Önümüzdeki eğitim döneminde yine disiplinli bir biçimde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız folklorumuzu çocuklarımıza ve gençlerimize öğreterek, kültürümüzün tanıtılması ve yaşatılmasını sağlamaktır. Kursa katılmak isteyen 10 yaş ve üstü adayların kayıtları 14-16 saatleri arasında dernek binamızda yapılmaktadır. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler derneğimizin  0 226 300 00 26 no’lu telefonundan bize ulaşabilirler” diyerek bilgilendirmede bulundu.

Geçtiğimiz dönem kursa devam eden ve yeni kayıt olan kursiyerlerin 10 Ekim saat 19’da Yalova Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda hazır bulunmaları gerektiğini dile getiren Dernek Başkanı Murat Erdoğan, derneğin folklor kurslarının yeni dönemde de ilgi görmesini beklediklerini söyledi.
Editör: TE Bilişim