ÇKM Müdürü Süleyman Tamer Balkaş, merkez bünyesinde bu dönem açacakları kurslarla her yaştan Çiftlikköy halkına hitap edeceklerini söyledi. Balkaş, bugüne kadar açtıkları çeşitli dallarda kurslara ilçe halkının büyük ilgi gösterdiğini dile getirerek “Bugüne kadar bine yakın Çiftlikköylü kurslarımıza katılarak sanatın, sporun çeşitli dallarında faaliyetlerde bulundu. Kursiyerlerimiz ortaya koydukları eserlerle, düzenledikleri etkinliklerle ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı yaptı. Bu dönemde de aynı ilginin artarak sürmesini bekliyoruz” dedi.

Bu dönem bazı kursları kendi bünyelerinde, bazı kursları da İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içinde düzenleyeceklerini dile getiren Tamer Balkaş, “Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören TSM, THM, gitar, bağlama ve tiyatro kurslarımız yine kendi bünyemizde devam edecek. Bunun yanında kadınlarımıza yönelik çiçek sabun imalatı konusunda da yeni bir kurs açıyoruz” dedi.

Halk Eğitim ortaklığıyla ebru, resim, çini, cam altı resmi, İngilizce, Osmanlıca ve Arapça kursları da düzenleyeceklerini belirten Balkaş, şöyle konuştu:

“Kurs tercihlerimizi belirlerken geçtiğimiz dönemlerdeki kursiyerlerimize yönelik bir anket çalışması yaptık ve onların tercihlerine uygun bir politika izledik. 15 Ekim tarihinden itibaren yeni dönemi başlatıp hemen kurslarımıza start vereceğiz. 7’den 70’e tüm halkımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum”

Balkaş, başvuruların bizzat ÇKM’ye gelerek yapılabildiğini, ayrıntılı bilginin 352 81 14 numaralı telefon ile merkezin Facebook adresinden alınabileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim