Yalova Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Yalova Musiki Derneği işbirliği ile Cumhuriyet Bayramı’na Özel Türk Sanat Müziği Şef Faruk Ömer Öskan yönetimde verdiği konser büyük bir coşku içinde geçti.
Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Maliye Bakanı ve Hasan Basri AKTAN , Amir ATEŞ, Erdoğan Tozoğlu ve eski Sivas Milletvekili Ruşen IŞIN’ın konuk olduğu konsere , Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Güler Aktan, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali KANGAL ve çok sayıda davetlinin katıldığı konsere Yalova halkı büyük katılım sağlayıp salonu doldurdu.
Sunumunu Pınar GENÇTEN’in yaptığı konserin iki bölümden oluşan repertuarını Musıki Derneği korist ve solistleri seslendirdi. İkinci bölümde konuk bestekar Amir Ateş kendi bestesi olan ‘’ Seni ben unutmak için sevmedim ‘’ isimlendirerek Yalova halkının gönlünü fethetti.
Protokol mensupları ve konuk seyircilerin katılımında hep beraber büyük bir coşku ile okudukları CUMHURİYET MARŞI ile konser son buldu.

 

 

Editör: TE Bilişim