Her yıl düzenlenen resim yarışmasına  başvurular başladı. İlköğretim öğrencilerinin katılabileceği yarışmada; Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği çocukların gözüyle Cumhuriyet yönetimi, Cumhuriyet bayramı çoşkusu, çocukların Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi temalarının işlenmesi ve böylece çocuklarımızın sevgi, çoşku gibi soyut duyguları en yaratıcı şekilde resimleri ile ortaya koyması arzulanıyor. 

Öğrenciler resim çalışmalarını ½ (yarım) tabaka resim kağıtlarına  pastel, guaj, akrilik, suluboya, karışık teknik, kolaj vb. şekillerde çalışabilecek. Her öğrencinin istediği sayıda resim ile katılabileceği yarışmaya, resimlerin arka yüzüne  adı,soyadı,adresi,telefonu,doğum tarihi,okulu(resmi yada özel okullar,güzel sanatlar kursları çocuk  kulüpleri vb.) çalıştıran öğretmenin adı soyadı ve telefonunun yazılması gerekiyor.

‘Cumhuriyeti  renklerle anlatın’ konulu resim yarışmasının sonunda sürpriz ödüller çocukları bekliyor. Katılımcılar eserlerini Özdilek AVM Müşteri Hizmetlerine teslim edebilecek. Yarışmaya son katılım tarihi ise 17 Ekim Çarşamba günü saat 23.00 olarak belirtildi.

 

Editör: TE Bilişim