Yalova 14. Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali için gelen ekipler, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın konuğu oldu. Ekipleri makamında ağırlayan Başkan Vefa Salman, tüm ekiplere ‘Cennet Kent; Yalova’mıza hoş geldiniz’ diyerek Yalova hakkında bilgiler verdi. 
Yalova’da düzenlenecek 14. Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivalinde sahne alacak olan ekipler, Başkan Salman’ın konuğu oldu. Adigey-Zori Maykop, Dağıstan-Dağıstan Kartalları, Kabardey-Balkar-Kabardinka, Karaçay-Çerkes- Elbrus, Kuzey Osetya-Bars ve Türkiye-Yalova KafDans ekip ve sanatçılarını makamda ağırlayan Başkan Salman, misafirlerle kent hakkında sohbet etti.
“Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Yalova 14. Uluslararası Kafkas Dans ve Müzik Festivali için cennet kentimiz; Yalova’mıza gelen tüm ekiplere hoş geldiniz diyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Salman, “Yalova’nın birçok kardeş şehri bulunuyor. Dağıstan Özerk Cumhuriyeti’nden Mahaçkale ve Hasavyurt şehirleri de bunlardan ikisi. Yapılan etkinlikler ve festivallerle kentler arası işbirliğini arttırmayı hedefliyoruz. Kentimizde Kafkas danslarına olan ilgi fazladır. Gelen gruplarımızın hepsinin hem profesyonel hem de devlet sanatçısı olduğunu biliyorum. Bu sebeple muhteşem bir gösteri sunacağınızı düşünüyorum. Düzenlenecek festivalde sahneye çıkacak olan tüm sanatçılarımıza başarılar dilerim” dedi. 
Konuşmanın ardından Başkan Salman, festivalde sahne alacak olan ekiplerle günün ansına fotoğraf çektirdi. Ayrıca tüm ekiplere ‘Yalova Benim Kentimdir’ kitabından da armağan etti.     

Editör: TE Bilişim