Altınova Belediyesi 7’den 77’ye Çevrimiçi Projesi kapsamında Fotoğraf yarışması düzenlendi. Bir yılı kapsayacak yarışmanın son başvuru tarihi 15 Aralık 2022. Fotoğraflar jpeg formatında CD üzerine isim yazılarak teslim edilecektir. Fotoğraflarda çerçeve ve doğal görüntüsünü bozacak programlar kullanılmayacaktır. Fotoğraflarda ebat ve boyut kısıtlaması yoktur. Fotoğrafların kullanım hakkı Altınova Belediyesi’ne aittir. Yarışmaya en fazla 4 fotoğraf ile başvurula bilinecek.

Son Başvuru 15 Aralık 2022

Altınova’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini belgelemek, Altınova’nın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasının başvuruları başladı. Herkese açık olan fotoğraf yarışmasıyla Altınova’nın en iyi fotoğraflar seçilecek. 1. Ödülünün 6 bin lira olduğu fotoğraf yarışmasının son başvuru 15 Aralık 2022.

Birincilik Ödülü 6.000 TL

Yarışmada birinci olan fotoğraf sanatçısı 6, ikinci 4, üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler Altınova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilirler. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, fotoğraf tutkunlarını yarışmaya katılmaya davet etti.

Editör: TE Bilişim