Popüler Türk pop-rock gruplarından Gece Yolcuları, Yalova Belediyesi sanatsal etkinlikleri kapsamında Yalova’da konser verdi.
Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM)'de ki konsere Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Belediye Meclisi üyeleri ile yüzlerce sanat sever katıldı.  Rock tarzındaki duygusal ve hareketli parçaları ile Yalovalılara seslenen Gece Yolcuları,kelimenin tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çektiler. Salonu dolduran gençler de sık sık grubun seslendirdiği parçalara eşlik etti. Zaman zaman dev bir koronun meydana geldiği konser sonrasında sahneye gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Rock müziğin sevilen gruplarından birisi olan Gece Yolcularını Yalova'da ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Kendileri seslendirdikleri parçalarla kelimenin tam anlamıyla bize unutulması güç bir gece yaşattılar" dedi.
Konser sonunda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman grup üyelerine Ahmet Akyol tarafından yazılan ve Atatürk'ün Yalova'da geçirdiği zamanları anlatan, "Yalova Benim Kentim" kitabı ile Atatürk'ün dalını kesmemek için köşkünü raylar üstünde yürüttüğü Çınar ağacının yaprağını hediye etti.
Grup üyeleri de Yalova'da kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığa teşekkür ederek, "Yalova'da olmaktan, parçalarımızı sizlerle birlikte seslendirmekten bizlerde büyük bir keyif aldık. Yalova bizi enerjisi ile kendine hayran bıraktı. İlk fırsatta bu buluşmayı tekrarlamak istiyoruz" diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim