Yalova ve Çiftlikköy protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşen şenlikte, Taşköprü Belediyesi tarafından Kabaklı Köyü’ne yaptırılan parke yolun da açılışı yapıldı. Taşköprü Belediyesi tarafından Kabaklı Köyü’ne yaptırılan parke yol, 195.000 TL’ye mal oldu. Taşköprü Belediyesi tarafından Kabaklı Köyü’ne 10.000 metrekare parke taşı yol, 3125 metre bordür yapıldı.

Program Kabaklı Köyü Muhtarı Çetin Kaya’nın açılış konuşması ile başladı. Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, konuşmasında Taşköprü Belediyesi’nin Mücavir alanında bulunan Kabaklı Köyü’ne hizmetlerin devam edeceğini belirterek “destek sizden, hizmet bizden” dedi. Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk de Kabaklı Köyü’ne yaptığı hizmetler için Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’a teşekkür ederek Kabaklı Köyünün çehresinin değiştiğini ve Yalova’nın birçok mahallesinden daha modern hale geldiğini belirtti. Şaban Ertan’a Kabaklı Köyü adına yaptırılan teşekkür plaketini Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk takdim etti. Yapılan Parke taşı yollar ve kaldırımların açılış töreninde açılış kurdelesini Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu, Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Termal Kaymakamı Selami Işık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, Taşköprü AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazile Sevim ve vatandaşlar hep birlikte kestiler. Program katılan tün misafirlerin davul zurna eşliğinde halay çekmesi ile sona erdi.

Kabaklı Köyü açılış ve Hıdrellez Şenliklerine Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu, Yalova Ak Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yönetim Kurulu, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Termal Kaymakamı Selami Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış ve İl Genel Meclis Üyeleri, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Şahin, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan ve Yönetim Kurulu, Taşköprü Jandarma Karakol Komutanı İbrahim Baykuş, Elmakent Yönetim Kurulu Başkanı emekli Vali Musa Atik, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Dursun Ali Lüleci, Dereköy Muhtarı Seyfi Akyıl, Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Celal Karabulut, AK Parti Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Nazile Sevim ve Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Editör: TE Bilişim