Türk halk müziğinin iki usta ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 26 Şubat'da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahne alacak. 
Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçılar Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Yalovalı sanatseverlerle buluşacak. 26 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de gerçekleşecek olan konserin biletleri ise satışa sunuldu. Oğur ve Demircioğlu birçok ilde verdikleri konserde sevilen şarkılarını seslendiriyorlar. Yalova konserinin de ilgi görmesi beklenirken biletlerin daha şimdiden rağbet görmesi de bunun en büyük ispatı olarak dikkat çekiyor. Organizatörler vatandaşların bir an önce biletlerini almalarını önerirken bilet fiyatının ise 50 TL olarak belirlendiğini dile getirdiler.
Erkan Oğur Kimdir ?
Türk müziğine adını altın harflerle yazdırmış, dünya genelinde tanınan ülke müzisyenlerimizin en önemli temsilcilerinden biri olan Erkan Oğur, 17 Nisan 1954 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretim hayatını ailesinin yanında Elazığ’da gördü. Ortaöğrenim için İstanbul’a gitmeye karar verdi ve ardından İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’ne yazıldı. Daha sonrasında ailesinin yanında olabilmek için Ankara’ya geldi ve üniversite hayatını burada sürdürdü. Almanya’ya gidişi onun yaşamında bir dönüm noktası oldu, müziğe olan ilgisini arttırdı ve kendisine sağlam bir müzik altyapısı kurarak dünya tarihinde bir ilk olan perdesiz gitarı icat etti. Erkan Oğur’un geçmişten bugüne birçok başarılı albüm çalışması bulunmakta, ayrıca günümüzde çeşitli şehir ve ülkelerde konserler vermektedir.
İsmail Hakkı Demircioğlu kimdir ?
Türk Halk Müziği'nin usta ismi İsmail Hakkı Demircioğlu, 1957 yılında Rize / Pazar'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Pazar'da okuyan Demircioğlu, 1980'de İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuvarı, Temel Bilimler Bölümü'ne girdi, 1984'te mezun oldu. 1984 - 1986 yılları arasında Ruhi Ayangil'in Türk Müziği Orkestra ve Korosu'nda bas olarak çalıştı. Sanatçı, 1987'de Ruhi Su Dostlar Korosu'nda, Timur Selçuk ve Sarper Özsan'ın çalıştırdığı dönemde, yine bas olarak çalışmalara katıldı.

Editör: TE Bilişim